Mash Six Hundred 650

Mash Six Hundred 650

Vanaf heden bij ons uit voorraad leverbaar de nieuwe Mash Six Hundred 650!

Een moderne klassieker, dat is wellicht de beste omschrijving voor de geheel nieuwe Six Hundred 650 Classic motorfiets. Op en top retro en toch voorzien van moderne Euro5 techniek en een modern ABS remsysteem. Ook aan zichtbaarheid is gedacht, zo is de koplamp volledig voorzien van LED verlichting en ook aan de achterzijde zien we LED in het achterlicht. Veel aandacht is besteed aan de algehele afwerking. Het fraaie British Green in combinatie met crème accenten en het gebruik van chrome doet je denken aan de Britse motorfietsen van weleer. Het 3D Mash logo op de tank maakt het geheel af. Ook leverbaar in donkerblauw en geschikt voor het A2 rijbewijs.

De kwaliteit van Mash motorfiets wordt bewezen door de garantie van maar liefts twee jaar!

Deze Mash kan u de uwe al zijn voor slecht €6.299,-.

Interesse?

Kijk snel eens op: Mash Six hundred 650

Vanaf heden zijn alle modellen van Mash bij ons leverbaar: Mash motor