Moto Morini Calibro

THE MOTO MORINI CUSTOM THAT GOES BEYOND THE RULES

Moto Morini verbreedt zijn horizon met de gloednieuwe Calibro. Dat is een cruiser die is ontworpen voor avontuurlijke motorrijders.

De Calibro heeft een parallelle tweecilinder, die al deel uitmaakt van het Morini-gamma. Deze is herontworpen om soepeler te lopen en makkelijker in het onderhoud te zijn. Dat laatste gebeurt door het gebruik van een aandrijfriem. De voetsteunen zijn verder qua positie aan te passen aan actieve of langere ritten. Het chassis bestaat uit een stevige stalen dubbele wieg, die de aandrijflijn omarmt. De Moto Morini Calibro is ook voorzien van tubeless aluminium velgen van 18 inch vooraan en 16 inch achteraan.

Het zadel is aan de achterkant verwijderbaar en is verfraaid met stiksels. Het zadel bevindt zich op een hoogte van 720 mm boven de grond, wat zowel veiligheid als comfort moet bieden aan rijders van allerlei groottes. De motor beschikt over een analoog instrumentenpaneel, dat is geïntegreerd met een digitaal display.

De Moto Morini Calibro komt in twee smaken op de markt: een versie met vol vermogen en ééntje met een vermogen van 35 kW, geschikt voor het A2-rijbewijs. Beide varianten hebben wel dezelfde motor. De prijzen en beschikbaarheid zijn verder nog niet bekend.

Interesse?

Kijk snel eens op: Moto Morini

Vanaf heden zijn alle modellen van Moto Morini bij ons leverbaar: Moto Morini