Mash Five Hundred in Zeeland

✔ Ervaring in motorsport
✔ Scooters én motoren
✔ Betaalbare reparaties

Indien je een MASH Five of Six Hundred wilt kopen om mee rond te toeren in Zeeland, zit je op de goede plek bij Jan Poppe Motoparts in Serooskerke. Wij helpen jou graag zodat je binnen de kortste keren lekker de baan op kunt. Onze motorzaak is in 1997 opgericht als verkoper van onderdelen en accessoires. Ondertussen groeiden we uit tot een volwaardige winkel met allerlei topmerken van motoren en brommers.

Rondtoeren op een MASH Five of Six Hundred in Zeeland

Met onze jarenlange ervaring in de motorsport weten we als geen ander waar een stevige motor aan moet voldoen. Daarom ben je met onze motorverkoop in Zeeland zeker van het kopen van een motor die beschikt over robuuste onderdelen. Het aanbod bij onze moKijk je er al naar uit om heel Zeeland te doorkruisen op jouw nieuwe MASH Six of Five Hundred? Dat is begrijpelijk! Beide modellen van het gekende merk zijn namelijk van topkwaliteit. De MASH Five Hundred is een zwaarder model en is ideaal om lange ritjes door te Zeeland te maken, terwijl de Six Hundred bekendstaat om zijn combo van retro design en gloednieuwe features. Deze laatste is bijvoorbeeld voorzien van een ABS-remsysteem, en een koplamp met volledige ledverlichting. Bij onze zaak in Serooskerke vind je zowel nieuwe motoren als tweedehandsmodellen. Kijk zeker eens of er momenteel een tweedehandsmotor van MASH te koop staat!

Geniet van levering over heel Zeeland

Indien je bij ons een MASH Five Hundred, Six Hundred of een andere motor koopt, geniet je van gratis levering over heel Zeeland. Twijfel je tussen enkele modellen? Spring gerust eens binnen of contacteer ons. Dat kan door te bellen naar 0118-596311 of door een e-mail te sturen naar info@poppemotoparts.nl. Wij helpen je graag aan een model dat perfect aansluit bij jouw wensen.