MASH Five Hundred voor klanten Zuid-Holland

✔ Ervaring in motorsport
✔ Scooters én motoren
✔ Betaalbare reparaties

Zoek je naar een MASH Five Hundred of Six Hundred in de buurt van Zuid-Holland? Je zoektocht stopt bij Jan Poppe Motoparts in Serooskerke! Als echte motoliefhebbers helpen we in onze zaak al sinds 1997 tal van klanten met hulp op maat. Wat begon met het verkopen van onderdelen en accessoires, is ondertussen geëvolueerd naar een volwaardige zaak met een ruim aanbod aan motoren, brommers, onderdelen en kleding.

Een MASH Five of Six Hundred voor ritjes door Zuid-Holland

Met onze jarenlange ervaring in de motorsport weten we als geen ander waar een stevige motor aan moet voldoen. Daarom ben je Zowel de MASH Five als de Six Hundred zijn ideaal indien je lekker wilt cruisen door Zuid-Holland. Die eerste is het zwaarste model binnen het aanbod aan MASH-motoren. Dankzij zijn 397 cc 1-cilinder 4-taktmotor is dit model ideaal om lange ritjes op te maken, bijvoorbeeld naar je werk, waar dan ook in Zuid-Holland. Beide modellen combineren een vintage design met moderne technieken. In onze zaak vind je echter ook allerlei andere MASH-modellen. Wij helpen je graag met advies zodat jij een motor koopt die perfect bij je past.

Een nieuwe of occasionmotor kopen

Als specialist in motorverkoop bieden we in onze zaak in Serooskerke zowel nieuwe modellen als occasionmotoren aan. Wil je een MASH Six of Five Hundred kopen om naar je werk te rijden in Zuid-Holland? Dan kijk je het best even tussen onze tweedehandsmodellen. Wij doen graag alle details uit de doeken zoals het aantal kilometers dat op de teller staat.

Kom langs en koop jouw favoriete MASH-motor

Wil je een MASH Five Hundred of Six Hundred kopen om heerlijk rond te toeren door Zuid-Holland? Dan ben je meer dan welkom bij ons. We beschikken bovendien over een werkplaats waar we indien nodig kunnen sleutelen aan jouw voertuig. Je kunt bij ons dus niet enkel je voertuig kopen, maar ook laten onderhouden. Zit je met vragen? Bel naar het nummer 0118-596311 of stuur een e-mail naar info@poppemotoparts.nl.