Motoren in Zeeland

✔ Ervaring in motorsport
✔ Scooters én motoren
✔ Betaalbare reparaties

Een groot aanbod aan krachtige motoren vind je bij Jan Poppe Motoparts in Serooskerke, Zeeland. Sinds 1997 zijn wij actief in de verkoop van onderdelen en accessoires en de reparatie aan motorfietsen. Tegenwoordig kun je bij ons in Zeeland ook terecht voor het kopen van een motor voor woon-werkverkeer of om heerlijk mee rond te toeren. Laat je hiervoor adviseren door onze vakkundige medewerkers!

Nieuwe motoren, occasions én motorscooters in Zeeland

Met onze jarenlange ervaring in de motorsport weten we als geen ander waar een stevige motor aan moet voldoen. Daarom ben je met onze motorverkoop in Zeeland zeker van het kopen van een motor die beschikt over robuuste onderdelen. Ons aanbod bestaat uit nieuwe motoren, maar ook occasions en motorscooters. Denk bijvoorbeeld aan exemplaren van MASH, een geliefd merk in Europa dat het vintage uiterlijk van de jaren zeventig combineert met de beste, hedendaagse specificaties. Maar ook voor andere merken ben je bij ons op de juiste plek, zoals:

  • Hyosung
  • Yamaha
  • Kawasaki
  • Rieju

Naast onze motorverkoop, kun je bij ons in Serooskerke, Zeeland, ook bijpassende motorkleding en helmen voor bij je motor kopen. Zo kun je veilig de weg op!

Een goed uitgeruste werkplaats voor onderhoud en reparatie

Elke motorliefhebber weet dat geregeld onderhoud essentieel is om lang plezier te beleven van je motor. Daarom verzorgen we – naast motorverkoop – ook reparatie en onderhoud aan motoren in onze werkplaats in Zeeland. Dankzij de uitgebreide kennis van ons personeel en de aanwezigheid van professioneel materiaal laat je jouw motor met een gerust hart bij ons achter. Bovendien ben je altijd van harte welkom om te komen kijken hoe er aan je voertuig gesleuteld wordt.

Bekijk alle motoren van onze locatie in Zeeland

Op de website vind je het meest actuele aanbod aan motoren, (schakel)brommers en scooters dat beschikbaar is bij Jan Poppe Motoparts in Zeeland. Wanneer je een motor hebt gezien die je graag wilt kopen, omvat onze motorverkoop ook gratis levering in heel Zeeland. Wens je persoonlijk advies of heb je vragen over een bepaald model? Dan helpen we je graag verder via 0118-596311 of info@poppemotoparts.nl.