Een tweedehandsmotor kopen in Zeeland

✔ Ervaring in motorsport
✔ Scooters én motoren
✔ Betaalbare reparaties

Bij ons kun je een tweedehandsmotor kopen die ideaal is om Zeeland te doorkruisen. Als echte motorliefhebbers zijn we al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van nieuwe en tweedehandsmotoren. Daarnaast verkopen we ook brommers, onderdelen en accessoires.

Een tweedehandsmotor van een topmerk kopen in Zeeland

In ons assortiment vind je tweedehandsmotoren van topmerken zoals Kawasaki, Suzuki, Honda, Triumph en Yamaha. We hebben sportieve modellen voor de racefanaten, maar ook modellen voor wie nood heeft aan comfort. Elk model bevat een overzicht van de belangrijkste informatie, waardoor je gemakkelijk een occasionmotor op maat vindt. Twijfel je tussen enkele modellen? Dan helpen wij je graag met advies.

Ook het onderhoud nemen wij voor onze rekening

Indien je een tweedehandsmotor wilt kopen om heel Zeeland mee door te rijden, moet je voertuig natuurlijk af en toe eens goed laten onderhouden. Ook daarvoor kunt u terecht bij Jan Poppe Motoparts uit Serooskerke. Onze monteurs met ruime ervaring zorgen voor nauwkeurig onderhoud in onze werkplaats, zodat je altijd veilig de baan op kunt.

Kom je tweedehandsmotor kopen

Kom een tweedehandsmotor kopen in onze zaak in Serooskerke, Zeeland, en geniet van klantvriendelijkheid en ervaring. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@poppemotoparts.nl of bellen naar 0118-596311.