Tweedehandsscooter in Zeeland

✔ Ervaring in motorsport
✔ Scooters én motoren
✔ Betaalbare reparaties

Wil je een tweedehandsscooter in regio Zeeland kopen? Dan helpt Jan Poppe Motoparts uit Serooskerke je graag verder. Onze zaak ontstond in 1997 als verkoper van onderdelen en accessoires voor motoren en brommers. Ondertussen mogen we trots zeggen dat we gekend zijn in Zeeland als een volwaardige verkoper van brommers, motoren, onderdelen en accessoires. Daarnaast voorzien we ook het onderhoud van je voertuig.

Je favoriete tweedehandsscooter in regio Zeeland kopen

Als verkoper van tweedehandsscooters en -motoren verandert ons aanbod voortdurend, maar één ding is zeker: bij ons in Zeeland kun je een tweedehandsscooter van bekende merken kopen. Zo verkopen we geregeld scooters van Peugeot, Vespa, Yamaha en Kymco. Daarnaast hebben we ook gloednieuwe scooters, bijvoorbeeld van het merk DJJD. Heb je eventueel ook interesse in iets zwaarder? We hebben ook occasionmotoren van merken als Suzuki en Honda. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag daarom gerust om advies bij twijfel tussen verschillende modellen!

Wij voorzien het onderhoud

Ben je van plan een tweedehandsscooter te kopen bij onze zaak in Serooskerke, Zeeland? Dan kan je ons ook altijd inschakelen voor het onderhoud aan jouw scooter. Indien gewenst kan je zelfs een bezoekje brengen aan onze werkplaats om te kijken hoe het sleutelen aan je voertuig eraan toe gaat!

Koop je scooter bij ons

Kom een tweedehandsscooter kopen bij ons in Zeeland en geniet van onze klantvriendelijke service. Wij helpen je graag met advies op maat zodat je voertuig perfect aansluit bij je wensen. Zit je met vragen over een bepaald model? Bel naar 0118-596311 of stuur een e-mail naar info@poppemotoparts.nl.