Werkplaats

werkplaats01Bij Jan Poppe Motoparts beschikken we over ruime ervaring in de racerijen hierdoor hebben we de kennis in huis om te adviseren en om jouw motor vakkundig te repareren.

Wij staan voor een persoonlijke benadering, vakkundige en betaalbare reparaties en onderhoud en hebben een grote voorraad onderdelen en accessoires. Ook als je een mooie scooter of motor van een particulier hebt gekocht, ook dan is Jan Poppe Motoparts je van dienst.

Wat er in onze werkplaats gebeurt houden wij niet geheim! Terwijl er gesleuteld wordt aan jouw motor of scooter kan je altijd meekijken. Voor onze klanten is de werkplaats is altijd toegankelijk.

testbank01Onder het bieden van service verstaan wij naast het geven van advies tevens veelal gratis ophalen van motor of scooter. Goed omgaan met je motorfiets is belangrijk, je scooter of motorfiets is toch het voertuig waarvan je afhankelijk bent, of zorgt voor het nodige rijplezier. Om lang plezier te hebben van je scooter of motorfiets is professioneel onderhoud belangrijk. Laat je motorfiets bij ons onderhouden, wij verzekeren je vele probleemloze, plezierige kilometers

Naast vakkundig onderhoud hebben we ook de mogelijkheid om je scooter op zowel vermogen als koppel af te stellen met behulp van onze TOVAMI vermogensbank.