Moto Morini Calibro

Moto Morini is klaar om de middenklasse aan te vallen met een karaktervolle cruiser. De Calibro combineert een gespierd design en moderne technieken met een flinke dosis Italiaanse klasse.

Met de Calibro maakt Moto Morini een sterke terugkeer naar het custom segment door een motorfiets te presenteren die gekenmerkt wordt door een ontwerp met een grote persoonlijkheid, geschikt voor de stijlbewuste rijder die op zoek is naar een unieke motorfiets met een kenmerkende “Amerikaanse” look. De naam Calibro belichaamt de ware essentie van deze nieuwe Moto Morini custom: het is de motorfiets die je helpt de juiste balans te vinden tussen het alledaagse leven en het authentieke motorrijden, die je in staat stelt om los te breken van stereotypen en je voorbij de gevestigde regels laat reizen.Calibro is een stijlstatement op twee wielen en de ideale partner voor dagelijkse ritten en woon-werkverkeer, voor alle rijders die op zoek zijn naar een motorfiets die gemakkelijk te berijden en te hanteren is, maar toch een moderne en opvallende custom stijl heeft. Het is de ideale keuze voor avontuurlijke rijders die zelfs in stedelijke omgevingen buiten de voorziene paden willen gaan rijden.
De strakke, moderne lijnen van de Calibro geven de motorfiets een sterke persoonlijkheid, en tegelijkertijd kan deze zich aanpassen aan de wensen van de rijder door tal van opties aan te bieden waardoor verdere aanpassingen, naar de voorkeuren van de bestuurder, kinderspel worden.

De Calibro is beschikbaar in 2 kleuren

Rood: Fire Red

Grijs: Shark Grey

De Calibro Bagger is beschikbaar in de kleur:

Zwart: Quartz Black

Naast de full power uitvoering, zijn deze motoren ook beschikbaar op 35kW: ideaal voor A2-rijbewijshouders.

Interesse?

Kijk snel eens op: Moto Morini

Vanaf heden zijn alle modellen van Moto Morini bij ons leverbaar: Moto Morini